Bulshit-uri de seara

Am atatea de spus si nu imi gasesc cuvintele. E trist sa spun asta, dar la momentul de fata sunt fara cuvinte. Trebuie sa scriu ceva pentru ca ma mananca degetele.

Despre politica nu imi permit sa vorbesc, pentru ca sunt complet pe langa subiect, si sincer nu imi pasa. Stiu, e trist sa spun asa ceva, dar nu am nici cea mai mica idee si nu vreau sa fac pe ‘intelijentu’.

Ebola? – un subiect tabu pentru mine, dupa capul meu asta gol, o vad ca si cum a fost treaba cu gripa aviara. Deci si asta e un subiect de care nu ma ating. Am televizor acasa pentru ca sa ma uit la filme si seriale, nu stiri si alte “adevaruri”.

Sa scriu despre prosti? – e plin, pot scrie un roman. Desi cred ca si altii zic asta despre mine (ba ai vazut si pe Cata, marele bloger? scrie si el rahaturi). Da mai ‘”Omule” (vorba unui mare om in viata Marius S.), scriu si eu sa ma aflu in treaba, scriu pentru ca tu, prostu’, ma face, si nu cred ca ai vrea sa vin sa iti dau in cap.  Scriu si ma descarc. Cei mai multi prosti sunt in trafic, dar ei se auto declara “PROFESIONISTI”. Din pacate in calitate de sofer mediocru, de zi cu zi, dau mereu peste acesti PROFESIONISTI care bantuie strazile Aradului. In fiecare dimineata cand vin la birou dau peste unul, doi, trei sau mai multi PROFESIONISTI, care ba iti taie clea, ba te claxoneaza fara motiv, ori se baga in tine. Am patit-o si pe asta de 2 ori pana acum. Odata am luat un biciclist pe capota… eu stateam pe loc! In general sunt tipul de sofer care las pe altii sa parcheze, sa intre in fata mea, sa ii ajut daca o putem numi asa. Disper in momentul cand las pe cineva in fata, il “ajut”, si nu da macar un semn de multam’. E atat de greu sa apesi pe nenorocitul ala de buton de avarie? Sau sa dai un blit sau macar dai dracului din cap?

Ma opresc aici, ca am in cap o adunatura de prostii si le pastrez pe alta data.

No Thoughts on Bulshit-uri de seara

Leave A Comment

SUSTIN și FOLOSESC

gonzolicu.com © 2020