Eu

Page

CATA

GonZo? de unde si pana unde? Pai povestea incepe undeva pe la varsta de 9-10 ani, intr-o zi ploioasa de toamna, in drum spre scoala. Cum era inceput de an haine noi papuci noi ghiozdan nou . . . Si ghiozdanul meu era frumos mov cu GonZo un personaj de la Mappets. Si asa o perioada nu a bagat nime de seama geanta mea mov, pana intr-o zi doamna mea invatatoare, a strigat dupa mine GonZo, ai uitat carnetul . . . . Si asa a inceput acest aka. GonZo.

Cand am dat de internet, mai bine zis mIrc, am folosit acest nume si a ramas pana acum. Atatea spuse despre nickname-ul eu, sa revenim la mine cine si ce fac, sau ce imi place.

 

DESIGNER // T-SHIRT MAKER // DIY & CRAFTS // BLOGGER

 

La varsta de 18 ani, primul meu job a fost ca designer la o firma care se ocupa de inscriptionarea tricourilor, design, separatie culori si pregatire pentru productie. A fost cel mai tare job din viata mea, aici am avut ocazia sa fac ceva ce imi place pasiune + necesitate.

Dupa 4 ani la acel loc de munca, a urmat un alt job, tot in domeniu, si apoi ultimul meu loc de munca a fost la o firma de publicitate bla bla bla . . .

22 Stickerland Guys

Si in 2012 impreuna cu Alex J. am pus fundatia la GMD (GONZO MEDIA DESIGN) si totodata am lansat Stickerland.ro.

 

GMD

Creatie / Publicitate / Productie / Inovatie / Chestii

 STICKERLAND.ro

Shop online

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.