GonZo? de unde si pana unde? Pai povestea începe undeva pe la vârsta de 9-10 ani, intr-o zi ploioasa de toamna, in drum spre scoală. Cum era început de an haine noi papuci noi ghiozdan nou . . . Si ghiozdanul meu era frumos mov cu GonZo un personaj de la Muppets. Si așa o perioada nu a băgat nimeni de seama geanta mea mov, pana intr-o zi doamna mea învățătoare, a strigat dupa mine GonZo, ai uitat carnetul . . . . Si așa a început acest aka. GonZo.

Când am dat de internet, mai bine zis mIrc, am folosit acest nume si a rămas pana acum. Atâtea spuse despre nickname-ul eu, sa revenim la mine cine si ce fac, sau ce îmi place.

DESIGNER // T-SHIRT MAKER // DIY & CRAFTS // BLOGGER // COFFEE LOVER 

La vârsta de 18 ani, primul meu job a fost ca designer la o firma care se ocupa de inscripționarea tricourilor, design, separație culori si pregătire pentru productie. A fost cel mai tare job din viața mea, aici am avut ocazia sa fac ceva ce îmi place pasiune + necesitate.

Dupa 4 ani la acel loc de munca, a urmat un alt job, tot in domeniu, si apoi ultimul meu loc de munca a fost la o firma de publicitate bla bla bla . . .

Si in 2012 împreună cu Alex J. am pus fundația la GMD (GONZO MEDIA DESIGN).

Din 2018 am schimbat peisajul  din motive de sănătate și alte nebunii. Acuma mă ocup de îmi fac nebuniile mai departe prin Dark Pixel Studio, Creație / Publicitate / Inovație / Chestii / Web-Design.

In 2020 am devenit tătic și un pic toată respectiva mea sa schimbat. Și mai departe încă nu știu cum se va desfășura povestea, dar vedem, așteptăm și ne bucurăm de tot.

SUSTIN și FOLOSESC

gonzolicu.com © 2020