A trip to the past

Nu de mult vorbeam cu Mihai Ioan, despre trecut, despre timpurile bune, acum ceva ani in perioada cand nu era facebook, instagram, etc . . . Erau bloguri este bloguri, blogareala si blogareli, eram o comunitate destul de mare si plina de sperante, era RottenKid, Cristian Ciofu, Adrian din Arad, Ciorapel, DECE, si multi alti.

Se organizau to felu de evenimente nu EVENTURI, unu dintre ele daca tin bine minte se chema TOATE BLOGURILE SUS, era ceva legat de baloane si nu mai stiu ce exact.

A fost Best Blog Design, unde am castigat locul 1 cu gonzodesign.net (era portofoliul meu personal)

Cu ceva vreme inainte de toate astea, am intrat in blogosfera datorita lui RottenKid aka. KIDU, nu mai stiu exact cum ne-am cunoscut, dar eu i-am facut tema blogului. Si de acolo am inceput sa fac tot felu de teme pentru toata lumea.

Acum sa revenim in prezent, acum cateva zile vorbeam cu Cristian Ciofu despre facebook si cum ne afecteaza asta, si imi zicea ca se va intoarce la blogarit, dupa toate astea am devenit nostalgic si m-am decis sa redeschid blogul. Din pacate gonzolicu.org nu mai era disponibil, am migrat pe gonzolicu.com.

Pentru cine nu ma cunoaste si nu stie ce exact faceam/scriam/abuream pe blog: Vorbesc prosti, amintiri dar si chestiiiiiii serioase si de interes/folos si multe altele bla bla bla.

Dar tot asa am ramas: Copil tembel pierdut borcan zacusca, ofer recompensa.

5 Thoughts on A trip to the past
  Ioan M.
  12 Oct 2014
  2:54pm

  Bine ai revenit! Tema mi-a adus aminte de MonkeyPr, apoi am verificat si aia e. I love it! Doar ca nu e responsive. Legat de Kidu, nu stiu cum l-ai cunoscut tu, insa eu si el avem o istorie lunga, care a inceput in jocul Europe Maplestory. Asa ne-am cunoscut.

   admin
   12 Oct 2014
   3:21pm

   Adica responsive? Si da e monkeypr adaptata

  Alin
  12 Oct 2014
  11:43pm

  hai sa iti zic cum ne-am cunoscut: pe wbb :d si apoi pe supremegfx. Long long time ago :)))

  Ma bucur sa vad ca ai revenit la blogging, pe langa un prieten ai castigat un cititor.

  Spor la scris,

  Un Kid

   admin
   12 Oct 2014
   11:46pm

   Daaaaa, am si uitat de wbb si de supremegfx, acolo miam inceput eu cariera 🙂 pup u Kidule

   Ioan M.
   28 Oct 2014
   5:58pm

   Kizzi nu mai scriu?

Leave A Comment

SUSTIN și FOLOSESC

gonzolicu.com © 2020